top of page

ДОСТАВКА

Доставката на закупени продукти от магазин www.bambam.bg се извършва от куриерска фирма СПИДИ до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма на територията на Република България.

 

Срокове за изпращане:

Всяка поръчка направена до 13:00ч. се обработва и изпраща на същия ден. Поръчки направени след 13:00ч. се обработват на следващия работен ден.

*Изключение правят събота, неделя и официалните празници. Срокът за доставка е 24 часа за цялата територия на България, като са възможни забавяния до личен адрес в рамките на до 2 дни, в зависимост от натовареността на куриера в дадения район.

* Възможно е забавяне за населени места, които се обслужват от куриерите според седмичен график.

*Мика енд Ко ООД не носи отговорност за забавянето на поръчки, в следствие на сгрешени лични данни, лоши метеорологични и пътни условия, национални празници или официални неработни дни.

 

Такса за доставка до България

Цената за доставка се начислява автоматично при финализиране на Вашата поръчка и ще бъде добавена към крайната сума. Мика енд Ко ООД си запазва правото да променя тези цени по всяко време, без задължително да трябва да Ви уведоми.

При поръчки над 150 лв. доставката е безплатна за територията на България.

Начини на плащане:

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Може да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършите поръчката си.

БАНКОВ ПРЕВОД

Банкова сметка: Unicredit Bulbank AD

ІВАN: BG46UNCR70001524825759

ВІС: UNCRBGSF

Получател: Мика енд Ко ООД

При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща CЛEД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Мика енд Ко ООД. B този случай срокът за доставка от 3 или 5 работни дни, или по график на куриерската фирма, започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в банковата сметка.

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с транспорт на куриерска фирма Спиди на посочен в поръчката адрес или до офис на Спиди за територията на България.

При доставката получателят подписва приемо-предавателен протокол или товарителница, с което удостоверява приемането на доставената стока без забележки.

Получателят е длъжен да прегледа внимателно доставената стока в момента на получаването й.

При наличието на забележки и/или видими дефекти по доставената стока, същите следва да бъдат отразени в приемо-предавателния протокол или в товарителницата.

При предаване на стоката, Потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на посочения за извършване на доставка адрес.

При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, след уговорена дата и час на доставка с Потребителя, не по вина на bambam.bg или куриера, лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение, не по вина на bambam.bg или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява. Това важи и за случаите, когато получателят неоснователно откаже да приеме дадена пратка.

В случай че доставката ви се забави поради извънредни обстоятелства, ще бъдете информирани чрез и-мейл или други предоставени от Вас средства за комуникация. Ако даден продукт не е в наличност, ще бъдете уведомени и ще ви бъде възстановена пълната сума.

При проблем с поръчката се свържете с нас на адрес:

 shopinfo.bambam@gmail.com

bottom of page