top of page
IMG_2672.JPG

ЗА НАС

Здравейте, ние сме Моника, Пламен и Микаела, към момента целия екип на Bam Bam Store. Микаела още известно време ще е чаровния ни талисман, тъй като няма физическата възможност да участва, въпреки силното желание, което вече изявява.

Тривиално, идеята за Bam Bam Store се зароди в момента, в който решихме да имаме дете. Вероятно именно това е и момента, в който реално осъзнаваш, че отрочето ти ще живее в света, който ти му създадеш и разбира се, че ще направиш всичко по силите си, да бъде едно по-добро място. Постигането и на двете ни отне малко повече време, отколкото предполагахме, но ето че резултатите са на лице. Добре дошли в нашият свят!

Като родители на малка любопитна буболечка, знаем, колко е важно децата да растат в среда, която ги стимулира и развива. Колко са важни материалите и отпечатъкът, който оставяме върху планетата, на чиято земя те ще порастват.
Затова, ние от Bam Bam, проверяваме щателно продуктите, които предлагаме. Залагаме на световни вече утвърдени брандове и производители, които гледат в същата посока, като нас.
Горди сме да заявим, че в опаковките си не използваме пластмаса, а единствено биоразградими материали. Като няма да намерите нищо излишно в кутията, която получите.


Приканваме ви да ни последвате и в социалните мрежи, където можете да ни тагвате #bambambaby, докато малките ви съкровища изследват света около тях и се наслаждават на нашите продукти.

bottom of page